Έλα + παίξε + για διασκέδαση

Έλα + παίξε + για διασκέδαση

Παίκτες & φίλαθλοι παίρνουμε θέση!

Από την Αρχαιότητα οι κορυφαίοι μαθηματικοί προσπαθούσαν να βρουν το μαθηματικό τύπο του Αθλητισμού…

Με μεγάλη υπερηφάνεια μπορούμε πλέον να ανακοινώσουμε ότι ο Πανελευσινιακός βρήκε πρώτος τη λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά και μαθηματικά προβλήματα!

C + P + 4F = Αθλητισμός

C – come – έλα

Ρ – play – παίξε

F – fun– διασκέδαση

Αυτός είναι ο μαθηματικός τύπος που εκφράζει την πραγματική διάθεση – διάσταση για τον αθλητισμό. Είναι μία πρόσκληση σε παίκτες και φιλάθλους να έλθουν και να παίξουν και για τη διασκέδαση!

Αυτή είναι η στάση που έχει επιλέξει ο Πανελευσινιακός τόσα χρόνια τώρα. Με  παίκτες που έρχονται να παίξουν και για τη χαρά του αθλήματος. Με φιλάθλους που παίζουν κι εκείνοι συμμετέχοντας στις όμορφες στιγμές του αθλητισμού. Αποτελεί μία διαδραστική σχέση που δίνει διέξοδο διασκέδασης σε μία ολόκληρη πόλη!

Γιατί ο Πανελευσινιακός είναι το πρώτο όνομα στη διασκέδαση της Ελευσίνας!

Με τη νέα σεζόν 2014 – 2015 παίκτες και φίλαθλοι παίρνουμε θέση! Οι παίκτες θα προσφέρουν νέες όμορφες στιγμές με πολλές συγκινήσεις και οι φίλαθλοι θα δώσουν το παρών για μία ακόμη χρονιά, αποθεώνοντας την ομάδα που κάνει περήφανη την Ελευσίνα και το Θριάσιο Πεδίο!

Κλείνουμε τώρα θέση στη διασκέδαση αγοράζοντας τα εισιτήρια διαρκείας του Πανελευσινιακού για τη σεζόν 2014 - 2015!

Για περιορισμένες θέσεις και παραστάσεις!!!

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Πανελευσινιακού

Ασκληπιού 5, 192 00 Ελευσίνα
Τ: 210 5546160

Share | Κοινοποίηση

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Follow us @Twitter

Facebook Official Page