Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 12:53

Dr Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, Ορθοπεδικός Χειρούργος MD

Dr Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, Ορθοπεδικός Χειρούργος MD

Νέος επικεφαλής της ιατρικής ομάδας

Λίγες μέρες μετά την απροσδόκητη απώλεια του αείμνηστου ιατρού Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο Σύλλογος αναπληρώνει το μεγάλο κενό με έναν συνώνυμο του...

Ο Dr Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, Ορθοπεδικός Χειρούργος MD, με μεγάλη εμπειρία και καριέρα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό αναλαμβάνει τα ηνία στην ιατρική υποστήριξη των ομάδων.

Ο Dr. Τριανταφυλλόπουλος αποφοίτησε με Άριστα από το Semmelweis University of Medicine στη Βουδαπέστη και συνέχισε την μετεκπαίδευση του σε βασικά θέματα της ειδικότητας του και κυρίως στη θεραπεία καταγμάτων με προηγμένες τεχνικές. Παράλληλα έχει μία σειρά σημαντικών διεθνών δημοσιεύσεων για ειδικές τεχνικές αντιμετώπισης στον τομέα της ορθοπεδικής.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2004 στο Ασκληπιείο Βούλας και συνεργάστηκε επίσης με το Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο και το Metropolitan Θεραπευτήριο. Από το 2013 έως σήμερα συνεργάζεται ως Ορθοπεδικός Χειρουργός ενηλίκων - παίδων με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, στις κλινικές Αμαρουσίου & Περιστερίου, ως Διευθυντής ιατρικής ομάδας Ορθοπεδικής χειρουργικής, αθλητικών κακώσεων και τραύματος.

Το 2013 θα ξεκινήσει και τη διεθνή του καριέρα στην Ελβετία συνεργαζόμενος ως Ορθοπεδικός Χειρούργος με το CHUV - University Hospital of Lausanne, στη Λοζάννη. Από το 2014 έως το 2015 θα συνεργαστεί με νοσοκομεία και στη Μεγάλη Βρετανία, όπως το Leicester Royal Infirmary, το Pilgrim Hospital Boston, το Homerton University Hospital και το Poole General Hospital.

Ο Dr Τριανταφυλλόπουλος είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει την παράδοση του προκατόχου του στην προάσπιση της υγείας των αθλητών του Πανελευσινιακού, στόχος πρωταρχικός του Συλλόγου, ο οποίος για το σκοπό αυτό εμπιστεύεται μόνο τους καλύτερους.