Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 09:20

Προχωράμε

Προχωράμε

Νίκη εντός 81-61 επί του Παγκρατίου

Σε μία εποχή που κάποιοι ματαιοδοξούν για τρόπαια υπάρχουν και ομάδες που παλεύουν για την υγεία του αθλητισμού. Πρωτοπόρος στη διατήρηση του αθλητικού πνεύματος και ο Πανελευσινιακός που φιλοδοξεί να κρατά ψηλά τη σημαία της υπερηφάνειας όχι μόνο εντός αλλά κι εκτός των γηπέδων. Και η στάση ζωής του Συλλόγου πάντα ανταμείβεται.

Σε μία δύσκολη σεζόν, αφού οι συγκυρίες και τα δεδομένα της ελληνικής κοινωνίας περιορίζουν τις δυνατότητες για πολυτέλειες, ο Πανελευσινιακός αγωνίζεται για να σταθεί στο βαθμολογικό ύψος που του αρμόζει. Σε αυτή την προσπάθεια παίκτες, προπονητές και Διοίκηση υπερβάλλουν εαυτούς προκειμένου ένας Σύλλογος γεμάτος υγεία να βρει το δρόμο του.

Νίκες όπως εκείνη επί της ιστορικής ομάδας του Παγκρατίου (81-61) δίνουν ανάσες όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και ηθικά. Οι παίκτες προσπαθούν για το καλύτερο υπό της οδηγίες του προπονητή και οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο όταν οι ομάδες αγωνίζονται επί ίσοις όροις με άριστες διαιτησίες όπως των κ.κ.Μπούκα και Αποστολίδη, οι οποίοι αξίζουν συγχαρητηρίων.

Το φύλλο αγώνα:

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 81-61
Διαιτητές : Μπούκας-Αποστολίδης
Δεκάλεπτα: 26-12, 41-32, 63-47, 81-61

Πανελευσινιακός (Χούμπαυλης) : Αβραμίδης 9, Νικολακόπουλος 4, Κελαϊδής 15 (3), Ρόκας 4, Ζούμπος 7 (1), Τζιάλλας 9, Στέφος 6, Δούκας 7, Ματζιώρης 20 (6).

Παγκράτι (Κουστένης) : Κούτρας 6, Καυκής 16, Γιαννίκος 7, Γεωργοπαπαδάκος 7 (1), Λυτόπουλος 8, Τζατζάς 1, Χριστόπουλος 7, Ξιούρας , Μπένος 9, Φάσουρας.

Ο Πανελευσινιακός προχωρά και ο κόσμος του πρέπει να σταθεί στο πλευρό του!