Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 12:20

Δύναμη μας... οι οπαδοί μας!

Δύναμη μας... οι οπαδοί μας!

Ο Θωμάς Νίκου αποκλειστικά...

Είσαι τέσσερα χρόνια στην ομάδα. Τι είναι αυτό που σε έχει κρατήσει εδώ;

To oικογενειακό κλίμα, η υποστήριξη των ανθρώπων προς το πρόσωπο μου, ότι η ομάδα βρίσκεται στην Α1 και γιατί εδώ έχω παίξει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας μου.

Πιστεύεις πως τη φετινή χρονιά η ομάδα μπορεί να κάνει ένα βήμα παραπάνω απο την  προηγούμενη ;

Αυτός είναι ο στόχος και γι’ αυτόν δουλεύουμε σκληρά σε κάθε προπόνηση. Κατά την γνώμη μου πιστεύω πως αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλότερα από πέρυσι γιατί είναι μέσα στις δυνατότητες μας.

Κατά την γνώμη σου το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι χαμηλότερο ή ψηλότερο από την προηγούμενη χρονιά;

Συγκριτικά με άλλες χρονιές πιστεύω πως είναι το ίδιο πράγμα, πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Αν εξαιρέσουμε τις δύο μεγάλες ομάδες στις υπόλοιπες δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές.

Ποιές είναι οι φιλοδοξίες σου για τη φετινή χρονιά;

Να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, να κάνω το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι και να μπορέσω να αποδώσω στον αγωνιστικό χώρο αυτά που μπορώ, αυτά που δουλεύω καθημερινά και αυτά που ζητάει από εμένα ο προπονητής μου.

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήρθε η ήττα στο τελευταίο σουτ. Πες μας δυο λόγια για το παιχνίδι;

Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο πιστεύω πως μπορούσαμε να το κερδίσουμε αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί ώστε να μην πήγαινε το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ που δυστυχώς για εμάς δεν μπήκε αλλά ευτυχώς πέρυσι το έχασαν οι αντίπαλοι. Δεν καταφέραμε να περιορίσουμε τα λάθη μας κι έτσι το παιχνίδι έφτασε στο τελευταίο σουτ που εκεί μπορεί να το κερδίσει οποιοσδήποτε.

Ένα μήνυμα για τον κόσμο της ομάδας που έδειξε από την πρώτη αγωνιστική την στήριξή του σε αυτήν;

Τον ευχαριστούμε για την στήριξή του στο πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής, είναι σε πολύ κόσμια πλαίσια, ελπίζουμε να παραμείνει σε αυτά όπως και την προηγούμενη χρονιά και να συνεχίσει όπως και πέρυσι να έρχεται να μας βοηθάει γιατί μέσα από τους οπαδούς μας παίρνουμε δύναμη ώστε να παλέψουμε κάθε αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας την αρχή της χρονιάς δήλωσε πως το πιο σημαντικό για την  ομάδα φέτος είναι το ότι θα αγωνιστεί από το ξεκίνημα της περιόδου στην έδρα της. Συμφωνείς;

Το πιο σημαντικό είναι αυτό σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνιζόμαστε στην φυσική μας έδρα ώστε να έρχεται ο κόσμος να μας παρακολουθήσει άνετα στη πόλη, την οποία αντιπροσωπεύει κι εκπροσωπεί αυτή η ομάδα. Είναι πολύ βασικό να αγωνίζεσαι στο γήπεδο σου, στη φυσική σου έδρα.

Την Δευτέρα η ομάδα αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό αλλά κακά τα ψέματα το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής με τον  Ηλυσιακό. Τι έχεις να πεις για αυτά τα δύο παιχνίδια;

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τα μεγέθη είναι άνισα δυστυχώς. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης τα τελευταία χρόνια που έχει χτίσει την δική της αυτοκρατορία. Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε το ματς και να πάρουμε ότι μας αναλογεί. Θα δουλέψουμε όμως τις επόμενες μέρες για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό που είναι ο μεγάλος μας στόχος