Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013 13:26

Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ!

Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ!

Συνέντευξη με τον Λάρι Τέρνερ…

Ο Λάρι Τέρνερ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν από τους καλύτερους ψηλούς του πρωταθλήματος με την φανέλα του Απόλλων Πατρών.

Την φετινή χρονιά θα αγωνίζεται στον Πανελευσινιακό και δίνει την πρώτη του συνέντευξη στο επίσημο portalτης ομάδας.

 

Ποιος ήταν ο λόγος που επέλεξες τον Πανελευσινιακό;

Μετά από μια συζήτηση που είχα με τον managerμου αποφάσισα πως η ομάδα του Πανελευσινιακού θα μου δώσει καλές προοπτικές να αγωνιστώ και έτσι πήρα την απόφαση να συνεχίσω για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος γιατί ήρθα σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να πετύχουμε τους στόχους μας.

 

Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

Oι προσωπικές μου φιλοδοξίες είναι να παίζω καλά, να κερδίζω και να έχω μια καλή παρουσία όπως και την περυσινή χρονιά. Θέλω να βοηθήσω στο να πετύχουμε μια καλή χημεία με τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω στη βελτίωση της ομάδας.

 

Ποια η γνώμη σου για το Ελληνικό πρωτάθλημα;

Είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με μεγάλο ανταγωνισμό, καλές ομάδες και σκληρές ομάδες που πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ για να τις κερδίσεις. Γενικά πιστεύω πως είναι ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη.

 

Πιστεύεις ότι ο Πανελευσινιακός θα μπορέσει να κάνει ένα βήμα παραπάνω από την περυσινή χρονιά;

Θεωρώ έχουμε μια καλή ομάδα, η χημεία μεταξύ μας θα βοηθήσει, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όλοι όσο καλύτερα μπορούμε και αν συμβούν αυτά πιστεύω πως θα μπορέσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω.

 

Για το τέλος ένα μήνυμα για τον κόσμο;

Ελάτε να μας υποστηρίξετε. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και καλούς προπονητές. Θα παίξουμε σκληρά για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, γι’ αυτό και θέλουμε να γεμίσουν το γήπεδο και να μας υποστηρίξουν.

 

*Ο Λάρι Τέρνερ καθώς και όλοι οι νέοι παίκτες της ομάδας θα κάνουν το ντεμπούτο τους με την φανέλα του Πανελευσινιακού το Σάββατο στις 19:00 στο κλειστό της Γούβας στο φιλικό με τον Απόλλων Πατρών.