Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 13:44

Ένας σταχυοφόρος Doctor

Ένας σταχυοφόρος Doctor

Μνεία στον ιατρό μας Dr Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο

Στον αθλητισμό μπορεί το πρώτο ρόλο στη σκηνή να έχουν οι παίκτες και οι προπονητές αλλά πίσω από την κουρτίνα μία ολόκληρη - δεύτερη - ομάδα εργάζεται για την επιτυχία.

Ο Πανελευσινιακός έχει πάντα ως πρώτη προτεραιότητα να προσφέρει στους πρωταγωνιστές την καλύτερη υποστήριξη και η ιατρική ομάδα που τους υποστηρίζει πάντα ήταν από τις καλύτερες. Ως Σύλλογος έχουμε την τιμή και την ευτυχία να μας πλαισιώνει ένας από τους καλύτερους ιατρούς, ο Dr. Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, Χειρούργος Ορθοπεδικός MD. Εκείνος και η δική του ομάδα έχει προσφέρει όχι απλά πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες αλλά και δίνει το κάτι παραπάνω, το ανθρώπινο.

Ο Σύλλογος οφείλει να ευχαριστήσει τον άνθρωπο - ιατρό Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο και τους συνεργάτες του, για την πολύτιμη προσφορά τους και ειδικά στην πρόσφατη περίπτωση με τον τραυματισμό της αθλήτριας Μαίρη Πέππα από τη γυναικεία ομάδα. Ο ιατρός μας έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία την απαραίτητη επέμβαση για την αποκατάσταση της Μαίρης, η οικογένεια της οποίας θέλει να μεταφέρει κι εκείνη ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμβολή του.

Μαζί με τον Dr Τριανταφυλλόπουλο η Διοίκηση του Πανελευσινιακού θέλει να ευχαριστήσει και το Ιατρικό Περιστερίου για τη πολύτιμη κι ανθρώπινη συνεργασία στην υποδοχή των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου. Αποδεικνύουν ότι ο χώρος της υγείας έχει ιατρούς - άριστους επιστήμονες με φιλότιμο και διάθεση για προσφορά όπως η άμεση Επίσης άμεση παρέμβαση πλαστικού χειρούργου στον τραυματισμό του αθλητή της ανδρικής ομάδα Κώστα Δούκα, ο οποίος χρειάστηκε άμεση χειρουργική υποστήριξη

Σε μία εποχή που όλα έχουν ένα κόστος υπάρχουν άνθρωποι με φιλότιμο και διάθεση να δώσουν το κάτι παραπάνω. Εμείς όχι απλά τους ευχαριστούμε που μας βοηθούν στο έργο μας για την ανάπτυξη του αθλητισμού αλλά είμαστε και υπόχρεοι απέναντι τους.