Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2017 13:06

Ημέρες Αγάπης

Ημέρες Αγάπης

Πιστοί στο πνεύμα των ημερών

Ο Πανελευσινιακός, πάντα πιστός στο κοινωνικό του καθήκον, σεμνά και ταπεινά δίνει το παρών εκεί που πρέπει ώστε να προσφέρει μία ηλιαχτίδα χαράς.

Τις ημέρες των Εορτών των Χριστουγέννων το δικό μας έθιμο είναι να έρχεται ο Σύλλογος πιο κοντά στα παιδιά. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος οι αθλητές, οι προπονητές και η Διοίκηση του Πανελευσινιακού επισκέφθηκαν το Ειδικό Γυμνάσιο και το ΕΕΕΚ στην καθιερωμένη τους εορτή. Ένιωσε τον παλμό ψυχής των μικρών ηρώων, το άγγιγμα των οποίων είναι πηγή ενέργειας.

Μοναδικές στιγμές όπου όλοι μαζί χαρήκαμε. Συμπληρώσαμε τις μπάλες που απαιτούνται για να μπορούν τα παιδιά να αθλούνται στην καλαθοσφαίριση, τραγουδήσαμε μαζί τους, χορέψαμε, ανεβήκαμε ψηλά και παραμένουμε εκεί. Η ενέργεια δεν σβήνει ποτέ!

Φυσικά για μία ακόμη χρονιά, guest της εκδήλωσης ο αθλητής μας Χρήστος Σιδέρης, ο οποίος απέδειξε ότι κατέχει και το άθλημα της μουσικής και του τραγουδιού.

Ο Πανελευσινιακός εύχεται Χρόνια Πολλά στους μικρούς και στους μεγάλους ήρωες της ζωής. Εάν στόχος μας ήταν ένα καλάθι παραπάνω τότε θα ήμασταν στην Α1 Εθνική.

Πραγματικός Στόχος του Πανελευσινιακού είναι οι επιτυχίες εκτός των παρκέ. Είναι η μεγάλη αγκαλιά ειδικά στα παιδιά, ανεξαρτήτως κοινωνικού ή οικονομικού επιπέδου και προπαντός χρώματος ή φυλής.

Εμείς κάνουμε το καθήκον μας στη Κοινωνία... Εσύ;