Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 11:40

Νέα σελίδα με το δεξί

Νέα σελίδα με το δεξί

Τα ηνία στο Νάσο Χούμπαυλη

Με την απόλυτη προσήλωση στην προσπάθεια ώστε να ανασάνει άμεσα βαθμολογικά η ομάδα, η Διοίκηση του Πανελευσινιακού έδωσε τα ηνία στο Νάσο Χούμπαυλη, ελπιδοφόρο προπονητή και γνώριμο στο Σύλλογο.

Ο Νάσος Χούμπαυλης ήταν team manager της ομάδας του Πανελευσινιακού στη διάρκεια παραμονής στην Basket League και συνεργάστηκε κατόπιν σε projects των τμημάτων υποδομής και της Ακαδημίας. Παράλληλα ανέλαβε ως assistant στο Φάρο Κερατσινίου και ως προπονητής στις ομάδες του Περιστερίου και του Παγκρατίου.

Πετυχημένο ήταν το πρώτο ντέρμπι του νέου προπονητή με την επίτευξη νίκης - ανάσας επί του Ηρακλείου ΟΑΑ 85-76. O αγώνας ήταν κρίσιμος για το μέλλον της ομάδας και οι παίκτες βοήθησαν το νέο προπονητή με την απόδοση τους. Άξια συγχαρητηρίων ήταν και η διαιτησία των κ.κ. Κοντίλη - Μακρόπουλου.

Η Διοίκηση εκφράζει την πεποίθηση ότι η ομάδα θα φανεί αντάξια των προσδοκιών και πολύ σύντομα θα αναπνεύσει με ασφάλεια εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Παράλληλα εύχεται καλή επιτυχία στο νέο προπονητή Νάσ Χούμπαυλη, το έργο του οποίου είναι μεν δύσκολο αλλά η φανέλα του Πανελευσινιακού έχει ειδικό βάρος και θα βοηθήσει την προσπάθεια του!