Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 10:38

Παρουσίαση αισιοδοξίας

Παρουσίαση αισιοδοξίας

Ανδρικής & Γυναικείας Ομάδας

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια ο Πανελευσινιακός επέλεξε να κάνει την πρώτη παρουσίαση των βασικών του ομάδων, Ανδρών & Γυναικών, εκεί που παίζονται όλα, στο παρκέ του 2ου Κλειστού "Παναγιώτης Βογιατζής", στη Γούβα!

Κοντά στις ομάδες βρέθηκαν όλα τα μέλη της οικογένειας του Πανελευσινιακού, μικροί και μεγάλοι, αθλητές, γονείς, προπονητές, παράγοντες. Τίμησαν την εκδήλωση όπως πάντα ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ελευσίνας, Χρήστος Δεδεηλίας. Από το Εθνικό Κοινοβούλιο μοναδικός εκπρόσωπος ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής με το ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος.

Μαζί και ο Πρόεδρος του ΟΚΕ, Πάνος Μπαλάφας, ο αεικίνητος Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Θριασίου Πεδίου, Γιάννης Καλυμνάκης και ο Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας, Δημήτρης Κριτσίλας.

Πάντα δίπλα στις ομάδες και οι χορηγοί, πολλοί εκ των οποίων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ανάμεσα τους και οι κ.κ. Γιάννης Στεφανίδης, Γιώργος Ντανάκας (Mikel Cafe), Θανάσης Κολοβέντζος (Ανταλλακτικά), Ντόρα Μαυροματοπούλου (Ίλιον Cafe) και Νίκος Σαγανάς (Λαδόκολλα).

Ευχή όλων οι παίκτες και οι παίκτριες να είναι πάνω από όλα υγιείς και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να τιμήσουν τη φανέλα του Πανελευσινιακού.

Απλά, λιτά, αθλητικά!

[JVGALLERY]{"images":[{"img":"images/events/20170924-first/20170924-photo-01.jpg","title":"","desc":""},{"img":"images/events/20170924-first/20170924-photo-02.jpg","title":"","desc":""}],"options":{"theme":"style1","lightbox":"slimbox","caption":"1","create_thumb":"0","thumb_width":"300","thumb_height":"300","layout":"grid","grid":"fluid","columns":"2","col_width":"50%","gutter":"2%","pagination":"0","limit":"5"}}[/JVGALLERY]