Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 18:40

ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

Πρόσκληση για τη στήριξη του Συλλόγου

Αγαπητοί Φίλοι, Αγαπητές Φίλες,

Ο Πανελευσινιακός από την ίδρυση του είναι συνδεδεμένος με την Ιστορία της πόλης της Ελευσίνας. Με πρώτο το ποδόσφαιρο απλώθηκε αθλητικά στο Στίβο και στην Καλαθοσφαίριση.

Τα τελευταία χρόνια η υγιής προσπάθεια των Ελευσίνιων μέσω του τμήματος της Καλαθοσφαίρισης έχει συμβάλλει τα μέγιστα ώστε το όνομα του Πανελευσινιακού να γίνει γνωστό σε παγκόσμιο επίπεδο, ειδικά με τη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας στην κορυφαία Εθνική Κατηγορία στην Basket League. Το υπέροχο ταξίδι των 3 χρόνων παρουσίας στην πρώτη την τάξη κατηγορία καθιέρωσε τον Πανελευσινιακό ως μία αθλητική κυψέλη πρότυπο. Έδειξε ότι εδώ στην Ελευσίνα μπορεί να γίνει μία μεγάλη προσπάθεια με στήριξη εκ των έσω και οι Ελευσίνιοι μπορούν να καταφέρουν πολλά μαζί.

Ο Πανελευσινιακός της Καλαθοσφαίρισης στήριξε τα μέγιστα και βοήθησε στη διεκδίκηση και στην επιτυχία της ανάληψης της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021!

Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά ειδικά μέσω του Πανελευσινιακού που δεν είναι απλά μία ομάδα, είναι μία ολόκληρη πόλη!

Με το Στάχυ στο στήθος καθημερινά εκατοντάδες νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, στελεχώνουν την Ακαδημία του Πανελευσινιακού και ζουν τις πολύτιμες εμπειρίες που προσφέρει ο Αθλητισμός. Εδώ μαθαίνουν έμπρακτα όχι μόνο ότι μέσω της ομάδας - συλλογικότητας έρχεται η νίκη - δικαίωση αλλά και πως μπορείς αμέσως να σηκωθείς όταν πέσεις από την ήττα.

Ο Πανελευσινιακός δίνει πάντα το παρόν σε όλες τις μεγάλες προσκλήσεις και προκλήσεις όχι μόνο της πόλης αλλά και ολόκληρου του Θριασίου Πεδίου. Τα μέλη του δίνουν το αίμα τους σε όλες τις αιμοδοσίες, προσφέρουν συμπαράσταση στους συμπολίτες που έχουν ανάγκη, δίνουν χέρι φιλίας στους ξεριζωμένους, συμμετέχουν σε όλες τις κοινωνικές προσπάθειες της πόλης και είναι μπροστάρηδες στη μεγάλη προσπάθεια του 2021!

Μπορούμε όμως να κάνουμε ακόμα πιο πολλά και αυτό θα γίνει μόνο αν είμαστε περισσότεροι και πιο δυνατοί.

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού απευθύνει ένα μεγάλο κάλεσμα σε όλους τους φίλους και φιλάθλους της ομάδας να έρθουν πιο κοντά. Ο Σύλλογος - πρότυπο καλεί όλους να γνωρίσουν το έργο του γιατί πάνω από όλα η ηθική συμπαράσταση είναι πολύτιμη.

ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

  • Ελάτε να δείτε ζωντανά πως λειτουργεί ο Σύλλογος, τι προσφέρει και μάθετε πως μπορείτε να βοηθήσετε κι εσείς!
  • Συστήστε το έργο μας σε όλους τους φίλους και γνωστούς σας ώστε περισσότερα παιδιά να έρθουν κοντά μας, να ζήσουν τη χαρά του αθλητισμού και της υγείας.
  • Χορηγήστε την προσπάθεια μέσω του διαφημιστικού προγράμματος των ομάδων που θα σας προβάλλει και θα σας αποδώσει κέρδη.
  • Ενισχύστε οικονομικά το έργο του Συλλόγου με την κατάθεση οποιουδήποτε ποσού στο λογαριασμό:

EUROBANK
IBAN: GR1602600560000090101113145
BIC: ERBKGRAA
Δικαιούχος: ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.Κ.
Με την επικοινωνία σας μαζί μας θα λάβετε και τη νόμιμη απόδειξη.

Ειδικά η άμεση οικονομική στήριξη του Πανελευσινιακού είναι απαραίτητη ώστε να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα της προσπάθειας.

Επιπλέον, θέτω στη διάθεση σας τον προσωπικό μου αριθμό τηλεφώνου +30 6942461814 ώστε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σας περιμένουμε!

Γιάννης Φιλίππου
Πρόεδρος Δ.Σ.