Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 19:52

Πάντα πιστός φίλος!

Πάντα πιστός φίλος!

Ο Λάκης Ιγνατιάδης κρεμά την αθλητική παραγοντική στολή του!

Ο Λάκης Ιγναντιάδης, μετά από 35 χρόνια συνεχούς προσφοράς στα κοινά δρώμενα των διοικήσεων του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ Α.Ο., αποφάσισε να κρεμάσει την αθλητική παραγοντική στολή του και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει έστω κι από έξω να συνεισφέρει στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου που αγάπησε και δέθηκε μαζί του.

Στην οικογένεια του Πανελευσινιακού εισήλθε το 1982 και εκλέχθηκε Γενικός Γραμματέας στη διοίκηση της Τασίας Μαρούγκα.

Το 1993 συμμετείχε στο πρώτο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ως ιδρυτικό μέλος και στη διοίκηση του μπάσκετ μπήκε στις 15.11.1995 σαν Ειδικός Γραμματέας και Έφορος Δημοσίων Σχέσεων, υπό τη προεδρία του Ιωάννη Μισσού.

Το 1998 ανέλαβε Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ και επί της Προεδρίας του τον Μάιο του 2000 η ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής και ανήλθε στη Β' Εθνική Κατηγορία και ταυτόχρονα κατέκτησε το κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ.

Στη περίοδο αυτή εκτός από Πρόεδρος ήταν και ο βασικός αιμοδότης της ομάδας.

Από τότε εκλέγονταν συνεχώς μέλος των διοικήσεων, βοηθούσε τον Σύλλογο με όλους τους τρόπους και τα τελευταία χρόνια, που ανεξαρτητοποιήθηκε το Μπάσκετ, κατείχε τη θέση του Α' Αντιπροέδρου.

Όλα αυτά τα χρόνια η προσφορά του ήταν αμέριστη, τόσο υλική όσο και ηθική από όλες τις απόψεις αφού δεν έλεγε ποτέ "όχι" σε ότι του ζητούσε ο Σύλλογος.

Στη Γενική Συνέλευση στις 21.11.2016 του απονεμήθηκε ο τίτλος του "Επίτιμου Προέδρου" ως ελάχιστη τιμή στο μεγάλο έργο και στην προσφορά του στο Σύλλογο!