Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 09:00

Στη μνήμη του Αναστάση...

Στη μνήμη του Αναστάση...

Ο Πανελευσινιακός πάντα θα τιμά τη μνήμη του

Το Φεβρουάριο του 2015 η οικογένεια του Πανελευσινιακού συμμετείχε στο πένθος που βάρυνε ολόκληρη την πόλη της Ελευσίνας και θρήνησε τον άδικο χαμό του 17χρονου τότε αθλητή, Αναστάση Νάση.

Ο Αναστάσης ήταν ένα εξαίρετο αγνό παιδί, που λάτρευε την καλαθοσφαίριση και ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Πανελευσινιακού ενώ συνέχισε να αγωνίζεται στον Όμιλο Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας. Λιποθύμησε πάνω στο παρκέ του κλειστού Γυμναστηρίου «Ανδρέας Δασκαλάκης», την ώρα του αγώνα μεταξύ του Ο.Κ. Ελευσίνας και του Πήγασου Κορυδαλλού. Παρότι υπήρχε ιατρός στον αγώνα, δυστυχώς η μοίρα δεν μπορούσε να αντιστραφεί και ξεψύχησε στο δρόμο για το Θριάσιο Νοσοκομείο.

Σύσσωμη η οικογένεια του Πανελευσινιακού πάντα θα συμμετέχει στο πένθος της οικογένειας, μαζί με ολόκληρη την πόλη. Δεν υπήρχαν και δεν θα υπάρχουν ποτέ λόγια για να εκφράσουμε τη θλίψη παρά μόνο δάκρυα.

Η απώλεια του Αναστάση σημάδεψε τον αθλητισμό κι όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο. Αποτέλεσε το έναυσμα για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την προστασία της υγείας των αθλητών και στη δημιουργία δράσεων με σκοπό την ενημέρωση και την έγκαιρη πρόληψη παρόμοιων περιστατικών. Ο δρόμος είναι μακρύς αλλά το σημαντικό είναι να ξεκινήσεις το οδοιπορικό.

Αναστάση έφυγες νωρίς αλλά πήρες μαζί σου την αγάπη μας...